Φορτιστές

Ταξινόμηση

Καλώδιο Φόρτισης micro USB - USB

Καλώδιο Φόρτισης micro USB.
2,95€ 2,00€

Eleaf Micro USB

Καλώδιο micro USB Ismoka για το mod Eleaf iStick.
2,00€

Eleaf Type-C USB

Υποδοχή USB πλήρους μεγέθους στο ένα άκρο, υποδοχή τύπου C στο άλλο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε συσκευή που απαιτεί φορτιστή Type-C. Συνδέστε τον στον υπολογιστή σας, στην πρίζα USB ή στον προσαρμογέα αυτοκινήτου για να τροφοδοτήσετε και να φορτίσετε τη συσκευή σας.
4,00€

Φορτιστής USB eGo/510

USB Φορτιστής
5,50€ 4,50€

Αντάπτορας USB Mini 220V - 5V

Usb/Wall Charger
5,50€ 4,50€

XTAR MC1 Charger

XTAR φορτιστής ιδανικός για φόρτιση μπαταριών 10440 έως 26650
6,00€

Φορτιστής Golisi Needle 1

Ο Golisi Needle 1, με θέση μιας μπαταρίας, είναι ένας πρακτικός φορητός mini φορτιστής συμβατός με τις περισσότερες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες κυλινδρικού σχήματος.
8,00€ 6,00€

Φορτιστής Golisi Needle 2

Ο Golisi Needle 2, με 2 θέσεις μπαταριών, είναι ένας πρακτικός φορητός mini φορτιστής συμβατός με τις περισσότερες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες κυλινδρικού σχήματος.
10,00€ 8,00€

XTAR VC2 Charger

Ο φορτιστής XTAR Charger VC2 είναι ο πρώτος φορτιστής μπαταριών ιόντων λιθίου στον κόσμο που διαθέτει καινοτόμο οθόνη LCD σε μορφή στροφόμετρου. Αυτός ο φορτιστής αναγράφει την πραγματική δύναμη της μπαταρίας. Ο VC2 θα εμφανίσει τα mAh χωρητικότητας της μπαταρίας αν υποτεθεί ότι είναι πλήρως αποφορτισμένη πριν τη φόρτιση. Όπως όλοι οι φορτιστές XTAR, μπορεί να προσδιορίσει έξυπνα την ισχύ εισόδου και να ρυθμίσει αυτόματα το πιο κατάλληλο ρεύμα φόρτισης (0.15A ~ 0,5). Είναι συμβατός τόσο με μπαταρίες λιθίου IMR, όσο και με μπαταρίες μικρής χωρητικότητας. Και τα δύο κανάλια είναι ανεξάρτητα, με ένδειξη κακής μπαταρίας. Και όπως όλοι οι φορτιστές XTAR, διαθέτει προστασία υπερφόρτισης, αποφόρτισης, βραχυκυκλώματος και αντίστροφης πολικότητας. Τέλος, ο VC2 μπορεί να επαναφέρει υπερβολικά αποφορτισμένες μπαταρίες.
13,90€

Quawins Vstick Pro Charging Dock With Power Bank

Ο μαγνητικός φορτιστής της Quawins φορτίζει ταχύτατα το Vstick και με την σύνδεση του αντάπτορα Type-C και Micro USB πάνω στην βάση μπορούμε να φορτίσουμε οποιαδήποτε συσκευή με Type-C και Micro USB θύρα.
13,90€

Golisi i2 Charger

Το Golisi I2 είναι μια συμπαγής μίνι έξυπνη φόρτιση. Διαθέτει θύρα τροφοδοσίας USB με προαιρετική έξοδο 0,5Α, 1Α και 2Α. Και είναι συμβατό με μήκος μπαταριών που κυμαίνεται από 32 - 70 mm. Και η LCD εμφανίζει λεπτομερώς τις πληροφορίες φόρτισης. Μπορείτε να φορτίσετε δύο μπαταρίες ταυτόχρονα.
18,00€

XTAR VC4 Charger

O φορτιστής XTAR VCA δεν είναι μόνο η αναβαθμισμένη έκδοση των δύο προηγούμενων φορτιστών VC2 και XP4c, αλλά και ένας συνδυασμός αυτών για να συνεχίσει να υπάρχει πρόοδος αλλά και ασφάλεια κατά τη φόρτιση. Ο VC4 μπορεί να αναγνωρίσει και να φορτίσει μπαταρίες Νi-MH και Li-ion ταυτόχρονα, ενώ, εμφανίζει στην οθόνη την ρεύμα φόρτισης, την τάση της μπαταρίας και την ταχύτητα . Ο φωτισμός LCD μπορεί να τεθεί εκτός λειτουργίας ή αυτόματα σε χαμηλή λειτουργία για να εξοικονομείται ενέργεια.
22,90€

Quawins Vstick Pro Charging Dock

Ο μαγνητικός φορτιστής της Quawins φορτίζει ταχύτατα το Vstick και με την σύνδεση του αντάπτορα Type-C πάνω στην βάση μπορούμε να φορτίσουμε οποιαδήποτε συσκευή με Type-C θύρα.
6,90€

Quawins Vstick Pro Charging Case With 2000mAh Power Bank

Η θήκη φόρτισης Vstick pro έρχεται με μπαταρία 2000mAh και χρησιμοποιείται για τη φόρτιση και αποθήκευση του Kit vstick pro. Διατηρεί το φίλτρο καθαρό, ενώ παράλληλα διαθέτει χώρο αποθήκευσης για επιπλέον φίλτρα ώστε να καθιστά την αλλαγή τους με ευκολία. Διαθέτει 2 θύρες USB, μία Type-c για φόρτιση της ηλεκτρονικής συσκευής και μία για φόρτιση εξωτερικών συσκευών (κινητό τηλέφωνο, ακουστικά κ.τ.λ.) Υποστηρίζει επιπλέον τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών που διαθέτουν φόρτιση Type-C και Micro όπως Kubi, Zeep, Iqos 3 Duo, Jdi E80 Pod. Το φορητό μέγεθος, επιτρέπει εύκολη τοποθέτηση στη τσέπη σας παρέχοντας τη δυνατότητα μετακίνησης του οπουδήποτε το χρειαστείτε.
19,90€

XTAR VC2S Charger

Αναβαθμισμένη έγχρωμη VA LCD οθόνη σας ενημερώνει για την κατάσταση φόρτισης σε πραγματικό χρόνο- Έξυπνη εμπειρία θέασης - Φορτίστε οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή με θύρα φόρτισης Micro USB - Έλεγχος εσωτερικής αντίστασης - Λειτουργία και ως φορητό Power Bank - Αυτόματη αναγνώριση τύπου μπαταριών - Λειτουργία ενεργοποίησης 0V, αναζωογονεί υπερβολικά αποφορτισμένες μπαταρίες - Ομαλή εκκίνηση & Φόρτιση 3 σταδίων TC-CC-CV
20,90€
Το καλάθι σας είναι άδειο.