Αποστολές & Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Οι αποστολές των παραγγελιών των Χρηστών της Ιστοσελίδας θα γίνονται μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών. Η παράδοση των παραγγελιών θα γίνεται:

α) ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Εντός δύο (2) εργασίμων ημερών από την επιβεβαίωση της εξόφλησής τους (σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) και εντός τριών (2) εργασίμων ημερών από την λήψη της παραγγελίας σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή,

Β) ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ: Εντός τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών από την επιβεβαίωση της εξόφλησής τους (σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) και εντός τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών από την λήψη της παραγγελίας σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή.

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για αποστολές εντός Αττικής:

- Δύο Ευρώ (2€) για παραγγελίες κάτω των είκοσι εννέα (29) Ευρώ,

- Δωρεάν για παραγγελίες άνω των είκοσι εννέα (29) Ευρώ,

Για αποστολές εκτός Αττικής:

- Πέντε Ευρώ (5€) για παραγγελίες κάτω των τριάντα εννέα (39) Ευρώ,

- Δωρεάν για παραγγελίες άνω των τριάντα εννέα (39) Ευρώ.

 

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Οι Εγγυήσεις που δίνονται από την Εταιρεία για τα Προϊόντα είναι αυτές που δίνονται από τους κατασκευαστές αυτών.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς κόστος και εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. (Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει).

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή στο 210 6004178.

 Η διεύθυνση στην οποία θα πρέπει να αποσταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Aγίου Ιωάννου 31, Αγία Παρασκευή, Τ.Κ. 15342.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για λόγους ασφαλείας και υγιεινής δεν επιστρέφονται τα υγρά αναπλήρωσης.

 

Το καλάθι σας είναι άδειο.